Ерсте Лига Австрия

Аустрия Лустенау - ЛАСК Линц
Австрия 2-ра дивизия
Час - 19:30
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Двата отбора правят много слаборезултатни мачове от началото на сезона и очакваме тази тенденция да продължи. Домакините са изиграли 3 мача и в тях са се отбелязали едва 5 гола, което е средно по- малко от 2 гола на мач. При гостите положението е много подобно. Те изиграха 2 мача досега, в които общо са се регистрирали 3 попадения или по 1.5 гола на мач. Последните 2 мача между двата отбора излизат оувъри на магия след 0:0 до 60-тата минута, но е крайно време това да спре. Още повече, че в последния мач головете паднаха най- вече заради трите червени картона по това време, което си е доста необичайно обстоятелство и шансовете му да се повтори са безкрайно малки. Прогноза Под 2.5 гола.

Хорн - Хартберг
Австрия 2-ра дивизия
Час - 19:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10

Двата отбора са много равностойни и равенството е твърде възможен изход на срещата. В последните 5 мача между двата отбора Хорн и Хартберг са си поделили по две победи и имат едно равенство. Двата тима започнаха сезона по абсолютно идентичен начин - загуба с 3:0 в първия кръг, нулево равенство във втория и загуба в третия, този път с различни резултати. Смятаме, че двата тима ще продължат с огледалните си представяния, този път с едно равенство помежду си. Прогноза Х.

Рейнджърс - Хибърниън
Шотландия Купа
Час - 21:35
Прогноза - 1
Коефициент - 1.57
Сигурност - 9/10

Едва ли Рейнджърс ще изпуснат победата в първия си официален мач за сезона. Те са в серия от 4 поредни победи срещу Хибърниън, като в нито един от тези 4 триумфа Хибърниън не са отбелязвали гол. Сигурно знаете за финансовите проблеми, които имаха домакините, и за тяхното изхвърляне в трета лига, но домакините се съвзеха, разбиха конкуренцията в третото ниво на шотландския футбол с 33 победи, 3 равенства и 0 загуби и сега са готови да атакуват отново елита. Гостите пък изпаднаха напълно заслужено от Висшата лига, след като нямаха победа в последните 14 кръга. Прогноза 1.

Макаби Тел Авив - Марибор
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:00
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

С оглед на важността на този двубой, нормално е да очакваме по- защитен футбол и по- малко попадения. Такава бе и първата среща, която завърши с победа на Марибор с 1:0. Такива бяха мачовете и на двата отбора от втория предварителен кръг. Макаби победи на два пъти с 1:0 и 2:0, а Марибор направи нулево равенство в първата си среща и след това победи с 2:0. Съмняваме се точно в този мач двата тима да заиграят атакуващо. Прогноза Под 2.5 гола.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/08/blog-post_5.html

Comments Off on Ерсте Лига Австрия

Comments are closed.