Естония срещу Швеция: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
19:00/9 сеп.
Естония - Швеция
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 9 септември 2023 г. Естония ще бъде домакин на Швеция на стадион „А. Льо Кок Арена“ в Талин за квалификациите за Европейското първенство. Този сблъсък ще бъде демонстрация на умения и стратегия, тъй като двата отбора се състезават за класиране.

Анализ на мача

Последните резултати на Естония в кампанията за евроквалификации са незадоволителни. Спечелиха само 1 от последните си 3 мача, а формата им показва, че се борят да намерят постоянство, дори у дома. Освен това обезкуражаващото домакинско поражение с 3:0 срещу Белгия вероятно е повлияло на морала им. С установената тенденция да се борят срещу по-силни съперници, перспективите им изглеждат трудни срещу опитен отбор като Швеция.

Виж всичко важно за бетано мобилно приложение!

Швеция от своя страна демонстрира значителна сила в последно време. Въпреки загубата с 2:0 като гост от Австрия в последния им мач от евроквалификациите, те имат доста стабилни резултати. Солидната им домакинска победа с 5:0 над Азербайджан допълнително затвърждава позицията им на страховит отбор. При все това обезкуражаващата домакинска загуба с 3:0 от Белгия показва уязвимост, от която Естония може да се опита да се възползва.

Един срещу друг

– Единственият им скорошен мач с голова разлика беше на 2021-03-31, когато Швеция победи Естония с 1:0 по време на приятелски мач.

Скорошна форма

– Текущата форма на Естония в Евро Шампионат – Квалификации показва модел от загуба, равенство и загуба(LDL).

– Швеция, от друга страна, демонстрира подобна непоследователност, записвайки победа, загуба и поражение в последните си 3 мача (ЛВЛ).

Тенденции

– И Естония, и Швеция се борят да поддържат серии от победи, като резултатите им в последните мачове са спорадични.

– Швеция показа потенциал за високорезултатни мачове, за което сигнализираха триумфът с 5:0 над Азербайджан и победата с 4:1 срещу Нова Зеландия в приятелски мач.

– В сравнение с тях сериите на Естония са скромни – най-значимата им победа е 4:0 като гост срещу Сан Марино в Лигата на нациите на УЕФА.

Публикация Естония срещу Швеция: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/estonia-sweden-martin-georgiev-09-09-2023/

Comments Off on Естония срещу Швеция: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Comments are closed.