Етър – Ботев Враца: Прогноза с коефициенти от Първа лига на Стефан Ралчев

Двубоят противопоставя категорично двата по-добри отбора в тази половинка на долната осмица. Етър се бори до последно дори за влизане в горната шестица при силните тимове, но накрая на успя. Болярите на Краси Балъков са наистина доста солиден тим и поне според мен на едно ниво с Черно море.

Етър тръгна с 3:0 срещу Верея миналия кръг, а Ботев Враца записа същия резултат, но срещу Витоша Бистрица. Въпросът е, че Етър имаше 1/4-финал за Купата във вторник, който загуби изключително драматично срещу Локомотив Пловдив след дузпи. И няма как това да не се отрази психически на великотърновци.

Сега идва ред на второ поредно домакинство за виолетовите и аз ви предлагам твърда победа за Етър за коефициент 1.90 от Winbet.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от топ букмейкърите на България

Твърда, твърда… колко да е твърда, биха попитали някои. И аз съм леко притеснен въпреки използваното определение за прогнозата ми, защото пък гостите от Враца също има не малка стойност и показаха, че са доста солиден отбор.

Но поглеждайки съставите, наистина откривам доста повече аргументи в полза на Балъков и домакините от Етър. Толкова опитни и добри футболисти са събрани в тима, че не е нужно да ги изброявам.

Единичен: Текущ
България, Първа лига, плейофи, втора осмица
17:30/5 апр.
Етър - Ботев Враца
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Етър – Ботев Враца: Прогноза с коефициенти от Първа лига на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/etar-botev-vratsa-stefan-ralchev-05-04-19/

Comments Off on Етър – Ботев Враца: Прогноза с коефициенти от Първа лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.