Етър – Локомотив Пловдив: Прогноза за двоен шанс от Първа лига на Ники Александров

Единичен: Текущ
Efbet лига
17:45/20 сеп.
Етър – Локомотив Пловдив
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Имам странното усещане, че Етър няма да загуби този мач. Въпреки, че до момента няма спечелена точка в първенството, а вкара първия си гол едва преди седмица срещу Левски.

И въпреки, че се изправя срещу отбора, дръзнал да противоречи на Тотнъм на футболния терен. Може би именно в този мач на „смърфовете“ обаче се крие моето предложение за двубоя. Подобен развой срещу „шпорите“ е в състояние доста рязко да свали настроението в отбора, след като си бил на броени минути от истинско футболно чудо. И в голяма степен пловдивчани може да неглижират предстоящето си гостуване във Велико Търново.

Мачове на живо

От своя страна Етър ще излезе достатъчно надъхан, което в малка степен демонстрира и при гостуването си в София. Говори се, че финансовите неуредици там са вече решени и това ще бъде допълнителен стимул.

Предложението ми е за двоен шанс – 1Х, макар, че още по-лесно ми изглежда да посегнете директно към хикса. Все пак – за коефициент 3,80 двоен шанс тук е по-приемливия, макар и твърде рисков подход, предвид голямата разлика в класите на двата отбора.

Публикация Етър – Локомотив Пловдив: Прогноза за двоен шанс от Първа лига на Ники Александров публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/etar-lokomotiv-plovdiv-20-09-2020/

Comments Off on Етър – Локомотив Пловдив: Прогноза за двоен шанс от Първа лига на Ники Александров

Comments are closed.