Жалгирис – Тракай, прогноза (07/04/2018)

През март започна шампионата на Литва, който се провежда в етап пролет-есен.

След първите няколко кръга изненадващия шампион от миналия сезон – Судува, натрупа сериозна преднина. С 5 победи и равенство има 16 точки.

Жалгирис и ФК Тракай са втори и трети, но само с по 8 точки. Като домакините в тази среща имат мач по-малко.

Жалгирис е най-титулувания отбор в Литва!

Иначе, тимът от Вилнюс е най-титулувания отбор в Литва, откакто страната стана независима през 1991-ва година. Съставът има 7 шампионски титли, 6 суперкупи и 11 пъти е бил носител на купата на страната.

Жалгирис бе съперник на Лудогорец в предварителните кръгове на Шампионската Лига през миналата година. Тогава остави добри впечатления само от първата среща, когато победи с 2:1. На реванша бе разгромен с 4:1.

Промени залог от пуснат фиш – виж как става!

Тракай е скромен отбор!

Гостите от едноименния град са млад отбор, създаден през 2008-ма година. Единственият им успех е класирането на финала за купата през 2016-та година.

Откакто са в елита, показват проблясъци. Но са доста непостоянни в изявите си.

Прогноза за Жалгирис – Тракай!

В този двубой Тракай едва ли ще успеят да се противопоставят на домакините, които изненадващо загубиха последния си мач на свой терен от последния в класирането Лиетава Йонава.

Затова предполагам, че зелените сега ще са мотивирани да поправят грешката си. Защото нов неуспех ще се отрази доста негативно на техните амбиции да преследват лидера Судува и титлата.

Хамбургер – Шалке 04, прогноза (07/04/2018)

В преките мачове Жалгирис има сериозно предимство и се надявам да има попадение в мрежата на гостите до почивката. Скромния тим от Тракай има слаба отбрана и трудно ще опази вратата си без гол през първото полувреме.

Материалът Жалгирис – Тракай, прогноза (07/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/жалгирис-тракай-прогноза/

Comments Off on Жалгирис – Тракай, прогноза (07/04/2018)

Comments are closed.