Жалгирис – Ференцварош: Прогноза за Резултат на полувреме от Шампионска лига на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Шампионска лига - квалификации
20:00/27 юли
Жалгирис - Ференцварош
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Още един реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Този път обаче тук фаворитът е ясен и това е Ференцварош, който постигна победа с 2:0 в първия мач. На 99%, ако не стане чудо, унгарците продължават към следващата фаза. Миналото лято те стигнаха до групите на турнира и бъдете сигурни, че отборът се развива в изключителна посока. Ференцварош като цяло е доста добър отбор и още преди две години, когато отстрани почти с лекота Лудогорец, всички видяхме за колко високо ниво става въпрос.

Сега реваншът в Литва според мен ще бъде почти протоколен. Не мога да прогнозирам дали домакините биха отбелязали гол за евентуален пазар Гол/Гол. Но смятам, че първото полувреме резултатът ще бъде равен за коефициент 2.26 от Уинбет.

Всички бонуси от Winbet

Ако Жалгирис има сили, много се надявам поне да устиска равенство за първите 45 минути. Гостите така и така няма за какво да се хвърлят, след като имат чиста преднина от два гола в реванша.

Да, Жалгирис е в игрова форма, тъй като първенството на Литва в момента е в разгара си, но това по никакъв начин не видяхме, че е предимство – просто разликата в класите е сериозна.

Публикация Жалгирис – Ференцварош: Прогноза за Резултат на полувреме от Шампионска лига на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/zalgiris-ferencvarosi-27-07-2021/

Comments Off on Жалгирис – Ференцварош: Прогноза за Резултат на полувреме от Шампионска лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.