Залцбург – Ливърпул: Прогноза [ВИДЕО] за голове в Шампионската лига на Ники Александров

Единичен: Текущ
Шампионска лига
19:55/10 дек.
Залцбург - Ливърпул
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Но Ливърпул все пак го докара до там от последния мач да зависи дали ще се класира за следващия етап на елиминациите. Защото от първо място и загуба в Австрия във вторник вечер може да изпадне в ситуация на трети и в крайна сметка да остане в скромния турнир за Лига Европа, което по-скоро ще се счита за провал.

Така че трябва минимум равенство да постигнат играчите на Клоп, за да не позволят на Залцбург да ги задмине.

Гледайте мачове на живо с екипа на Букмейкър Рейтинги

Домакините имаха една неудача в местното първенство миналия уикенд, отново набра скорост през този и започна да вкарва много голове.

За Ливърпул какво да кажем?! Целият свят говори за продължаващата феноменална серия на местна почва, която също е гарнирана с доста попадения в противниковите врати независимо дали Клоп използва твърдите титуляри, или използва по-резервен състав. Но какъв ще бъде той? Садио Мане бе запазен може би именно, за да се развихри в Залцбург.

Така че предлагам над 3,5 гола за този мач. Мисля, че и двата отбора са от тези, които биха могли да вкарат много-много повече. Така че за мен това е разумен залог, пробвайте.

Публикация Залцбург – Ливърпул: Прогноза [ВИДЕО] за голове в Шампионската лига на Ники Александров публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/salzburg-liverpool-10-12-19/

Comments Off on Залцбург – Ливърпул: Прогноза [ВИДЕО] за голове в Шампионската лига на Ники Александров

Comments are closed.