Залцбург – Марсилия, прогноза (03/05/2018)

Четвъртък вечер е отредена за втория по сила турнир на Стария континент – Лига Европа. В единия от двата полуфинала-реванши съперници ще бъдат тимовете на Залцбург и на Марсилия.

Залцбург ще опита нов подвиг в Лига Европа

Това ще бъде четвъртия двубой между двата състава през тази кампания. Като първия мач, игран във Франция миналата седмица, завърши с победа на Марсилия с 2-0.

От тук веднага следва логиката, че пред отбора на домакините няма друга алтернатива освен победата. И то победа с 3 гола, за да бъдат отстранени французите.

Такъв подвиг вече беше сътворен на 1/4-финалната фаза на турнира. Тогава след загуба с 2-4 от Лацио като гост, австрийския шампион победи с 4-1 на своя „Ред Бул арена“.

Игра с прогнози и 750 ЛЕВА награден фонд!

Това се дължи на силната игра, която демонстрират Залцбург през този сезон. Все още без загуба в официален мач у дома във всички турнири: 18-5-0.

Марсилия ще търси „златен“ гол на чужд терен

Марсилия от своя страна ще се опитат да вкарат скъпоценния гол на чужд терен, който да увеличи шансовете им да отидат на финал.

Момчетата на треньора Руди Гарсия пропуснаха да се разпишат само веднъж в своите предишни 6 визити, в които вкараха 11 гола.

Прогноза за Залцбург – Марсилия

В обобщение – очаквам победа за Залцбург. Но и Марсилия ще вкара поне един гол в срещата.

РоПС Рованиеми – Хонка, прогноза (03/05/2018)

Материалът Залцбург – Марсилия, прогноза (03/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/залцбург-марсилия-прогноза/

Comments Off on Залцбург – Марсилия, прогноза (03/05/2018)

Comments are closed.