Зенит Иркутск – Сахалин, прогноза (24/05/2018)

Отличен сезон за най-източния като местоположение професионален клуб в Русия ФК Сахалин. Два кръга преди края тимът от 200 хилядния Южно Сахалинск има аванс от 7 точки пред Смена Комсомолск. И за втори път след 2014 година печели първото място в Зона Изток на руската Дивизия 2. Това е третото ниво на футбола в Русия и официалното наименование е Руска Професионална Футболна лига.

Както скоро писах, зона Изток е малко странна. Вече втори сезон в нея участват едва 6 клуба, които играят по 4 пъти един срещу друг – общо 20 кръга. Заради дългите разстояния програмата е направена така, че даден отбор редува 3-4 мача като домакин и 3-4 като гост в нещо като турне без да се връща у дома. Поради финансови причини победителят от миналата година не влезе в Първа лига. А нямаше и желаещи да заемат мястото на последния Иртиш Омск.

Acca Edge от Betfair – подсигурени залози за прави колонки!

Омск и сега са последни. А Зенит Иркутск вероятно ще останат пети. Все пак, им остават два домакински мача и при две победи имат шансове да изместят двата отбора преди тях. Те играят прилично като домакин 3-3-2. И през есента дори вече победиха с 4:1 Сахалин. А миналата година резултатите между двата отбора в Иркутск са 1:1 и 1:2.

Вече е ясно, че контрактът на старши треньора на Сахалин Сергей Булатов няма да бъда продължен и от новия сезон отбора ще води друг наставник. Не е ясно и дали ще се намерят финансови средства за участие в по-горната ФНЛ. При подобни неясноти за бъдещето и при налегналото ги ваканционно настроение, не е съвсем ясно дали футболистите на Сахалин ще се представят на ниво в оставащите две гостувания в Иркутск и Чита 3 дни по-късно.

Трелеборг – Бромапойкарна, прогноза (24/05/2018)

Материалът Зенит Иркутск – Сахалин, прогноза (24/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/зенит-иркутск-сахалин-прогноза/

Comments Off on Зенит Иркутск – Сахалин, прогноза (24/05/2018)

Comments are closed.