Избор за деня – коефициенти

Райо Валекано - Кордоба
Испания
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Райо Валекано се представят доста по- добре от днешния си противник през този сезон. Домакините са на 11-та позиция във временното класиране, докато Кордоба са 18-ти - място в зоната на изпадащите. Гостите имат само 2 победи в 17-те си мача досега. Райо Валекано са безгрешни в последните три случая, в които двата отбора се засякоха в една дивизия и Райо бе домакин - 3 от 3 победи. И сега отборът им се представя по- добре от този на противника и с помощта на публиката трите точки трябва да отидат на тяхна страна.

Албинолефе - Кремонезе
Италия Серия Б
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Албинолефе е отборът на последно място във временното класиране. Точковият им актив е унизителен, а моментното им състояние е безнадеждно слабо. Албинолефе записаха само и единствено загуби в последните си 8 двубоя. Противникът им днес е тим от средата на таблицата, който се намира в едно прилично състояние - 3 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 6 мача. След тези статистически данни и сами можете да се досетите защо мислим, че гостите ще спечелят три точки тази вечер. Прогноза 2.

Валенсиен - Сошо
Франция Лига 2
Час - 21:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Не знаем дали гостите ще успеят да спечелят, но определено си мислим, че няма да загубят днес в гостуването си на Валенсиен. Сошо са на 4-то място във временното класиране с добър шанс за атака на третата позиция, която дава право на промоция, докато Валенсиен са 11-ти. Нещото, което най- много ни кара да мислим, че мачът няма да завърши със знак 1, е невероятната форма на гостите. Те нямат поражение в последните 13 кръга - последната им загуба е от август месец. Твърде малко вероятно ни се струва точно срещу средняка Валенсиен да допуснат първата си загуба от 4 месеца насам. Прогноза двоен шанс Х2.

Ковънтри - Суиндън
Англия Лига 1
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
Лига 1 в Англия ни представя интересния мач между Ковънтри и Суиндън. Суиндън са спечелили 3 от последните 4 мача между двата отбора, а в момента тимът е на гребена на вълната и се намира на втора позиция във временното класиране, която, ако я запазят, ще им спечели място в Чемпиъншип. Ковънтри от своя страна са чак на 18-то място. Тяхната основна цел е по- скоро да запазят елитния си статус, отколкото да атакуват нещо повече. Класата при гостите е чувствително по- голяма и нашият залог отива при тях. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/01/blog-post_12.html

Comments Off on Избор за деня – коефициенти

Comments are closed.