Избор за неделя

Бетис - Атлетико Мадрид
Испания
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Атлетико Мадрид са в серия от 4 поредни победи срещу Бетис. Интересното е, че в нито една от тези срещу Бетис не успя да се разпише, докато играчите на Диего Симеоне го сториха 11 пъти. Не вярваме сега да се случи нещо много по-различно. Гостите все още са в ритъм за атака на първото място, а Бетис е съперник от много по-ниска класа. Залогът за Атлетико е добра инвестиция. Прогноза 2.

Гранада - Атлетик Билбао
Испания
Час - 19:15
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Също така добра инвестиция е залогът за Атлетик Билбао. Те са в страхотната серия от 5 поредни победи, докато противникът им няма победа 9 поредни кръга и заслужено стои на последното място в класирането. Няма нужда да се казва нищо друго. Прогноза 2.

Фиорентина - Емполи
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Фиорентина влизат в мача като лидери в класирането и в серия от 4 поредни победи. Самочувствието при домакините определено е повишено, както и целите им. В тима избягват да говорят за титли и дългосрочни цели, но целта днес определено е победа срещу далеч по-скромния тим на Емполи. Прогноза 1.

Тотнъм - Уест Хям
Англия
Час - 18:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Тотнъм също излизат за задължителна победа, макар противникът им да се представя много солидно през сезона. Тотнъм едва ли са впечатлени от силните изяви на Чуковете, те се целят в класиране за евротурнирите, по възможност за Шампионската лига, и за да може да стане това мачовете като домакин срещу тимове от ранга на Уест Хям просто трябва да се печелят. Тотнъм също се представят много силно напоследък, спечелвайки 3 пъти и завършвайки наравно веднъж в последните си 4 двубоя. Нашите очаквания са възложени на тях. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_22.html

Comments Off on Избор за неделя

Comments are closed.