Избрани мачове за Понеделник

Брюне - Тромсьо
Норвегия 2-ра дивизия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Първенството в Норвегия се приближава към своя край и Тромсьо имат златния шанс да си осигурят промоцията в елитната норвежка дивизия още този кръг. В момента аванса пред отбора на трето място, което вече не дава директна промоция, е 8 точки, а до края остават 4 кръга. Брюн в същото време не се борят за нищо. Те са в средата на класирането и пред тях няма опция нито за изпадане, нито за промоция. Ще заложим за по- мотивирания и качествен отбор. Прогноза 2.

Тернана - Авелино
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 2.88
Сигурност - 5/10
Италианската Серия Б се слави като лига изпъстрена с равенства и това е причината да виждаме толкова нисък коефициент за реми. Смятаме, че това ще е един от тези мачове без победител. Двата тима са много равностойни, вече записаха доста равенства от началото на тази кампания, а и в последният директен двубой между двата отбора Авелино и Тернана пак си разделиха по една точка. Това би било най- справедливият изход и днес.

Брест - Тур
Франция Лига 2
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Отборът на гостите се представя доста зле от началото на кампанията, записвайки цели 5 загуби в първите 7 кръга. Всичките им мачове като гости завършиха с поражения. Брест пък допуснаха само една загуба и то тя бе като гост. Но собствен терен домакините в този мач записаха равен в първия кръг и след това две победи. Брест са спечелили и последните си две домакинства срещу Тур. Смятаме, че домакинското предимство и по- добрата форма ще се окажат решаващи за успеха на домакините. Прогноза 1.

Търгу Муреш - Клуж
Румъния
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Клуж са абсолютният фаворит в този мач и ни учудва толкова високият коефициент за тях. Гостите са един от най- силните румънски отбори в последните години, а сега се намират в страхотната серия от 6 поредни победи. Търгу Муреш бяха във втория румънски ешалон до миналия сезон и, въпреки че се представят добре до сега, не мислим, че шансовете им срещу отбори като Клуж са особено големи. Трябва да отбележим, че Търгу се представят безгрешно на собствен терен, но Клуж в тази си форма би трябвало да приземят полета на новаците. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/10/blog-post_6.html

Comments Off on Избрани мачове за Понеделник

Comments are closed.