Израел срещу Исландия: Прогноза за Европейска квалификация на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/21 мар.
Израел - Исландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/21 мар.
Израел - Исландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Формата на Израел напоследък включва смесица от резултати, показващи техните възможности, но и непоследователност на терена. Победите срещу Андора и Беларус изтъкнаха силните им страни в нападение, възползвайки се от по-слабите си противници със солидни победи. Представянето им срещу по-силни отбори като Румъния и Швейцария обаче разкри уязвимостите им, което доведе до поражения и равенства, разкриващи пропуски в защитата и пропуснати възможности пред гола. Този модел на непоследователност подсказва потенциала на Израел да доминира над по-слаби противници, но да се бори срещу по-балансирани или по-качествени отбори.

Знаеш ли всичко за palms bet mobile?

От друга страна, формата на Исландия напоследък е въртележка от резултати, което показва отбор, който е издръжлив, но се бори да намери постоянна форма срещу различни съперници. Победите им в приятелските мачове срещу Хондурас и Гватемала, както и уверената победа срещу Лихтенщайн в квалификациите, показват способността им да постигат победи. Въпреки това загубите от отбори като Португалия и Словакия, както и смесеното представяне срещу Люксембург, показват тактически и защитни проблеми, които им пречат да си осигурят важни точки в състезателните мачове.

Анализът на преките двубои между двата отбора показва тенденция към равностойни срещи, като и двата предишни мача в Лигата на нациите на УЕФА завършиха наравно. Това подсказва, че ще се води оспорвана битка, като на терена двата отбора няма да се разделят.

Като се има предвид комбинацията от домакинското предимство на Израел, историята на преките двубои и последните форми на двата отбора, препоръчваме следните прогнози за залози:

Публикация Израел срещу Исландия: Прогноза за Европейска квалификация на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/israel-iceland-martin-georgiev-21-03-2024/

Comments Off on Израел срещу Исландия: Прогноза за Европейска квалификация на Мартин Георгиев

Comments are closed.