Интересни анализи за мачовете днес

Хетафе - Валенсия
Испания
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10

Хетафе и Валенсия откриват 4-ият междинен кръг в испанското първенство. Домакините започнаха сезона с победа и две загуби. Гостите в същото време стартираха с равенство, но след това записаха две убедителни победи с добри игри. Валенсия са безспорно по- класният тим, Прилепите имат и сериозни предимство в преките двубои. В последните девет мача между двата тима Валенсия имат седем победи, а Хетафе са се поздравявали два пъти с успеха. Валенсия са нашия фаворит за спечелване на тази среща. Прогноза 2.

Академика - Ещорил
Португалия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

Ако има победител в този мач, то това би трябвало да е отборът на гостите. Ещорил са спечилили три от последните четири мача между двата тима, а четвъртият е завършил наравно. Домакините все още не могат да запишат победа през новия сезон, докато гостите имат една и то тя е в последния кръг. Ещорил са отборът с по- големи шансове в този сблъсък, но при желание можете да се презастраховате с двоен шанс Х2.

Амкар - ФК Краснодар
Русия
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 4.33
Сигурност - 3/10

Ще потърсим изненадата в този мач, базирана на моментната форма на двата тима. Амкар спечелиха последните си два мача и така показаха възход след неубедителното начало на сезона, когато бяха спечелили само една точка в първите си пет мача. Краснодар пък са на обратния полюс - те стартираха кампанията успешно, но в последните два кръга се провалиха и допуснаха две домакински загуби. Те имаха и мач в Европа само преди три дни, който несъмнено малко или много ги е поуморил. Амкар имат силите да хвърлят бомбата. Прогноза 1.

Ангелхолм - Люнгшиле
Швеция 2-ра дивизия
Час - 20:20
Прогноза - 1
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10

Люнгшиле се представят отлично през този сезон и в момента заемат първото място във временното класиране след 23 изиграни кръга и така дават сериозна заявка за влизане в първото ниво на шведския футбол. Разликата между първите три отбора обаче е само една точка, така че всеки мач от тук нататък ще бъде изключително важен за гостите. Те нямат загуба в 18 поредни двубоя. Домакините по- скоро трябва да мислят как да се спасят. Ангелхолм в момента се намират в зоната на изпадащите. Те загубиха последните си три мача, а в последните два паднаха с катастрофалния резултат 0:4. Двата отбора вече се срещаха веднъж през сезона, когато Люнгшиле победиха с 5:0. Всичко това би трябвало да е достатъчно, за да ви убедим да заложите в полза на гостите. Прогноза 2.

ТВ Програма
21:45 Хетафе - Валенсия ---> F+

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/09/blog-post_22.html

Comments Off on Интересни анализи за мачовете днес

Comments are closed.