Интересни мачове за понеделник

Бохум - Мюнхен 1860
Германия 2
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Бохум се представят много, много по-добре от началото на сезона и това ни кара да мислим, че ще победят и днес. Домакините стартираха кампанията 2015-16 с четири поредни победи за първенство, давайки сериозна заявка за нещо по-сериозно през този сезон. Гостите пък показват, че още не са готови за шампионата. Те записаха едва 2 точки в първите 4 кръга. Вярно е, че гостите имат предимство в директните двубои през последните няколко сезона, но сега формата е прекалено много в полза на домакините. Прогноза 1.

Корк Сити - Сейнт Патрикс
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.90
Сигурност - 5/10

Не виждаме защо букмейкърите дават толкова хубав коефициент за Знак 1. Двата тима се срещнаха само преди десетина дни за купата, когато Корк Сити разбиха съперника си на същия стадион с резултат 4:0. Едва ли чак толкова много се е променило за последните 10 дни. Корк Сити е по-успешният отбор и в първенството. Те са на второ място, докато гостите са четвърти. Прогноза 1.

Клуж - Ботошани
Румъния
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Един от най-силните отбори в последните години в румънското първенство Клуж се изправя срещу Ботошани. Домакините се представят перфектно у дома от началото на сезона, като спечелиха и трите си домакинства без да допуснат гол. Перфектно е представянето им и в последните три двубоя срещу Ботошани. И трите бяха спечелени от Клуж, а последния дори с резултат 4:0. Смятаме, че силите на домакините ще стигнат за три точки. Прогноза 1.

Беленсеш - Маритимо
Португалия
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10

Два много равностойни отбора, които имат по две победи в последните четири директни срещи. Може би в момента домакините имат известно предимство, каквото имаха и през миналия сезон, когато все пак завършиха с 4 точки аванс пред Маритимо, но пък играха уморителен мач за Лига Европа преди четири дни, което очакваме окончателно да изравни везните. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_31.html

Comments Off on Интересни мачове за понеделник

Comments are closed.