Интер – Торино, Прогноза за Серия А

inter-torino Prognoza ot Seriya A

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА ИНТЕР - ТОРИНО

6 от последните 7 домакинства на Интер в лигата завършиха с гол/гол

 

6 от последните 7 мача на Торино в лигата завършиха с гол/гол

 

👎 Интер губи точки срещу средняци

 

Интер вече дори не се старае в мачовете си. Битката за титлата е загубена отдавна и в момента сезонът просто се доиграва. Вече и основните играчи на Нерадзурите в атака не са толкова ефективни, а отбраната допуска доста повече грешки. Пред Конте стои сериозно предизвикателство, но не бива да забравяме, че този сезон той все още има шанса да спечели трофей с Интер и то европейски.

 

Торино бързо прекъсна серията от загуби

 

След дългата серия от лоши резултати, от които повечето бяха загуби, Торино победи Парма с 1-0 преди няколко кръга. Оказа се, че това е временен и донякъде случаен успех, защото след това биковете натрупаха нови три загуби, но срещу Бреша взеха трите точки с победа 3-1 и определено бяха много по – добрият отбор. Защитата на Торино е меко казано посредствена и можем да очакваме да допусне гол във всеки мач.

 

Гостите знаят как да вкарват голове на Меаца

 

 Експертно мнение: Смятаме, че обстоятелствата са такива, че спокойно можем да очакваме поне гол от Торино във вратата на Интер в този мач. И двата тима постоянно вкарват и допускат голове в двубоите си напоследък и въобще играят доста директно и атакуващо, а не бива да забравяме, че и последните 3 домакинства на Интер срещу Торино завършиха с гол/гол, така че прогнозата ни тук е Гол/гол на 1.75.

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ИНТЕР

Inter Logo

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ТОРИНО

Torino Logo

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/inter-torino-prognoza-za-seria-a/

Comments Off on Интер – Торино, Прогноза за Серия А

Comments are closed.