Иран срещу Сирия: Прогноза от Купа на Азия на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Купа на Азия
18:00/31 ян.
Иран - Сирия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Купа на Азия
18:00/31 ян.
Иран - Сирия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Иран приема Сирия в напрегната среща на стадион „Абдула бин Насер бин Халифа“ в Доха.

Иран демонстрира страхотна форма в последните си мачове. В Купа на Азия те постигнаха непрекъснати победи, отразяващи силна атака и сравнително стабилна защита. Последната им победа срещу Обединените арабски емирства, съчетана с убедителна победа над Хонконг, показва тяхната офанзивна мощ. Поддържайки тази инерция, те доминираха и над Палестина с впечатляващ резултат. Увереността на този отбор се подсилва допълнително от приятелските мачове, в които те демонстрираха силата си срещу отбори като Индонезия и Буркина Фасо, като вкараха множество голове и показаха гъвкавост в подхода си.

Грабни бонус код бетано сега!

Сирия, от друга страна, има смесен късмет. Неотдавнашната им победа срещу Индия в турнира за Купата на Азия показа способността им да постигат минимални победи. Загубата от Австралия и равенството без голове с Узбекистан обаче разкриха някои несъответствия, особено в нападателния отдел. В по-ранни приятелски срещи те успяха да измъкнат равенства срещу Малайзия и Киргизстан, което подсказва за устойчивост в играта им. Въпреки това тежкото поражение от Япония в квалификационния кръг за Световната купа може да натежи на увереността им, когато влизат в мача срещу толкова силен отбор като Иран.

Историческите срещи между Иран и Сирия са били в полза на Иран, тъй като последните мачове показват ясна доминация на Иран с множество победи и значителна голова разлика.

Анализът разглежда силната офанзивна форма на Иран, с победи и множество отбелязани голове в последните мачове срещу Обединените арабски емирства, Хонконг и Палестина, което показва, че те са домакините в отлична форма. За разлика от това, формата на Сирия, включително скорошната победа срещу Индия и равенството без голове с Узбекистан, ги разкрива като гостуващия отбор с по-малко застрашителни резултати. Историята на преките двубои допълнително подчертава доминацията на Иран над Сирия с пълни победи в предишните им срещи, което засилва прогнозата за победа на Иран и мач, изобилстващ от голове.

Публикация Иран срещу Сирия: Прогноза от Купа на Азия на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/iran-syria-martin-georgiev-31-01-2024/

Comments Off on Иран срещу Сирия: Прогноза от Купа на Азия на Мартин Георгиев

Comments are closed.