Ирландия – България: Прогноза и коефициенти за контрола на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Контрола
21:45/10 сеп.
Ирландия - България
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Друг път и на друго място ще кажа мнението си за продължаващото падение на националния ни отбор. Загубата от Англия с 0:4 беше очаквана, логична и нормална. Така че всъщност, няма какво толкова да се коментира. Притеснителното е, когато Косово ни бие в София и има толкова точки в групата, колкото ние никога няма да съберем!

В контролата с Ирландия Красимир Балъков може да експериментира. Резултатът няма значение, а и да има – не вярвам, че е толкова важен, че да ни изненада с нещо. И да паднем с много – свикнахме! И да победим – супер, но нищо кой знае какво няма да се промени.

Селекционерът почти сигурно ще заложи на вратата на 37-годишния дебютант Христо Иванов, в игра ще са други дебютанти – Георги Пашов, Васил Панайотов и Даниел Младенов.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от най-добрите букмейкъри

Ирлнадците се представят великолепно от началото на квалификационната кампания – лидери са в групата си с 11 точки след три победи и две равенства. И към този момент са пред Дания и Швейцария и като нищо Ирландия ще си се класира с лекота за Евро 2020. В последния мач от квалификациите преди няколко дни тимът направи равенство 1:1 срещу силната селекция на Швейцария.

Естествено, коефициентът отново е в полза на домакините – и то доста! Букмейкърите явно са се усетили, че двубоят може и да не е от най-атрактивните и голови и затова са поставили коефициент около 1.58-1.60 за под 2,5 гола.

Ще предприема малък риск и ще ви предложа 1Х двоен шанс и над 1,5 гола за коефициент 1.63 от Уинбет. Другият вариант е 1Х и под 3,5 гола, но ставката пада значително. Дано има повече от 1 гол в двубоя 🙂

Публикация Ирландия – България: Прогноза и коефициенти за контрола на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/ireland-bulgaria-10-09-19/

Comments Off on Ирландия – България: Прогноза и коефициенти за контрола на Стефан Ралчев

Comments are closed.