Ирландия – Висша Дивизия

Дъндалк - Бохемиън
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Хегемонът в първенството на Ирландия се изправя срещу 4-ия във временното класиране Бохемиън. Домакините показват защо са най-добрия ирландски тим във всеки един мач. Те имат 12 победи и 2 равенства в 14-те кръга от началото на първенството досега. Головата им разлика е внушителните 33 към 5. Имат само победи в последните си 8 мача, като в тях се включват две победи за двете купи на страната. И двата мача за купите бяха спечелени след победи с по 5:0. Бохемиън не играят добре в последните седмици и записаха равен и загуба в последните си два мача. Не ги виждаме с шансове днес. Прогноза 1.

Лимерик - Дрогеда Юнайтед
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Лимерик е абсолютния аутсайдер в първенството на Ирландия и още отсега се изявяват като главен фаворит за последното място. Домакините са спечелили едва 5 точки в 14-те кръга от началото на кампанията. Все още не могат да запишат победа през този сезон. Такава нямат от много време срещу Дрогеда Юнайтед, а в последните си три домакинства срещу този отбор записаха само загуби без да отбележат гол. Гостите са в серия от 2 поредни победи и срещу този съперник не би трябвало да се затруднят. Прогноза 2.

Голуей - Корк Сити
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Корк Сити изглеждат като единствения отбор, който може да се опъне на Дъндалк. Те в момента са на второ място в класирането и днес се изправят срещу средняка Голуей. Двата тима вече се срещнаха веднъж през сезона, когато Корк победиха с 2:0 у дома. Корк Сити е по-качествения отбор и логиката ни води към тяхна победа. Прогноза 2.

Брей Уондърърс - Лонгфорд Таун
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10

Двубоят изглежда като много клонящ към Х. Гостите, които са новаци в елита, започнаха сезона по-добре, но Брей Уондърърс имат на своя страна подкрепата на публиката. Равен, победа за Лонгфорд и победа на за Брей - това е статистиката от последните три двубоя между двата тима. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_5.html

Comments Off on Ирландия – Висша Дивизия

Comments are closed.