Ирландия Висша Дивизия

Лимерик - Шамрок Роувърс
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.62
Сигурност - 8/10
Лимерик в тази си форма няма с какво да се противопоставят на Шамрок Роувърс. Домакините загубиха последните си четири мача, в които отбелязаха само един гол и допуснаха цели 10. Шамрок Роувърс пък се намират в много добра позиция и се представят много солидно този сезон. Единственото, което може да ни поуплаши, е че Шамрок играят трудно на стадиона на Лимерик, но при тези обстоятелства смятаме, че най- сетне ще победят. Прогноза 2.

Дери Сити - Бохемиънс
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
И двата отбора са в много силна форма, като нямат загуба в последните си пет мача, но смятаме, че домакинското предимство и предимството в директните двубои ще натежат в посока към домакините. В последните 12 мача между двата отбора Дери Сити имат 9 победи, гостите една и на два пъти са завършвали наравно. Прогноза 1.

Дрогеда Юнайтед - УСД Дъблин
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
УСД Дъблин са в ужасна форма, а представянето им като гост е под всякаква критика. Те имат само една победа в последните си 10 мача, като в последния кръг претърпяха поражение с 1:6. В срещите си като гост УСД имат едва 5 точки от 10 мача, като единствената им победа далеч от дома дойде в самото начало на сезона. Дрогеда Юнайтед са далеч по- стабилни и спечелиха два от последните си три мача. Прогноза 1.

Брей Уондърърс - Атлон Таун
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10
Това са двата отбора на последното и предпоследното място. На домакините нещо им стана в последно време и се представят ужасяващо в последните кръгове, но поне в началото бяха далеч по- добре и събраха някакви точки, така че да бъдат с 6 повече от противника им Атлон Таун, който е здраво закотвен на дъното. Гостите са основен фаворит за изпадане, а резултатите им в гостуванията са повече от лоши - едва една спечелена точка от 10 мача. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/08/blog-post.html

Comments Off on Ирландия Висша Дивизия

Comments are closed.