Ирландия Висша Дивизия

Голуей - Брей Уондърърс
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Брей Уондърърс се намират в изключителна форма и това ни кара да мислим, че няма да загубят днешния си двубой. Гостите спечелиха последните си три двубоя, като в нито един от тях не допуснаха гол. Иначе разликата между двата отбора в класирането е само две точки, така че разлика в класите практически няма. Домакините спечелиха едва 1 от последните си 4 двубоя и днес по-скоро ще могат да се надяват най-много на равенство. Прогноза двоен шанс Х2.

Бохемиън - Дери Сити
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

През този сезон Бохемиън се представят много по-добре от Дери Сити. Домакините имат актив от 34 точки, докато гостите са завоювали само 16 точки от началото на кампанията. Истината е, че Дери Сити не започнаха зле първенството, но в последните два месеца формата им е трагична - те нямат победа в последните 11 кръга. Домакините пък имат 3 победи в последните си 4 домакинства, както и 2 победи в последните 2 мача срещу Дери Сити. Прогноза 1.

Слиго Роувърс - Сейнт Патрикс
Ирландия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

3-ият в гостуването Сейнт Патрикс гостува на предпоследния Слиго Роувърс. Гостите играят по начин, който ни кара да сме до голяма степен сигурни в тяхната победа. Сейнт Патрикс спечелиха всичките си мачове от последните 5 кръга, като във всеки един от тях победиха с поне два гола разлика. А последните си 2 мача срещу Слуго Роувърс завършиха с победи с по три гола разлика. Малко вероятно е днес да видим различен развой от победа за гостите. Прогноза 2.

Старт - Викинг
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Труден за прогнозиране мач, който обаче има най-големи шансове да завърши с победа за гостуващия тим, което означава, че коефициентът за него е достатъчно добър, за да привлече вниманието ни. Викинг имат 4 победи в последните 5 официални срещи със Старт. Последните 3 от тях са без допуснат гол, а последният директен двубой е от май месец, спечелен от Викинг. Викинг се движат на 4-то място с актив от 28 точки, докато Старт са с 19 пункта. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_24.html

Comments Off on Ирландия Висша Дивизия

Comments are closed.