Иртиш – Кайсар: Прогноза и залог за Купата на Казахстан на Ники Александров

Съвсем доскоро щяхме да напишем, че това е българското дерби в турнира за купата. Но от няколко дни насам тече бурна раздяла между вече бившия треньор на тима от Павлодар Димитър Димитров-Херо и неговите също така вече бивши ръководители. Няколко дни след обявеното разделяне с българския специалист, Иртиш постигна първа победа от дълго време в първенството, но все още няма как да се чувства спокоен там.

В същото време Кайсар на Стойчо Младенов не спира с добрите игри и резултати, като отборът вече се придвижи до четвъртото място във временното класиране.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Този сблъсък ще се реши в един-единствен мач, няма предвидени реванши. Преминаване в полуфиналната фаза може да означава голяма стъпка напред в битката за трофея, още повече след като основният фаворит Астана вече отпадна.

Ще опитам малко по-странен залог – над 2,5 гола, което като цяло по-рядко се случва в Казахстан. Коефициентът е 2,30.

За мен силите са изключително равно разпределени, съответно и шансовете за краен успех. Нищо чудно да станем свидетели на малко по-разкрепостена игра от страна и на двата тима, което от своя страна би довело до повече голове. Иртиш ще бъде с мисъл за шампионата, Кайсар също приемат този турнир като второстепенна цел.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (07.05.2019/14:46 часа)

Единичен: Текущ
Купа на Казахстан, 1/4-финали
15:30/8 май
Иртиш - Кайсар
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза

Запись Иртиш – Кайсар: Прогноза и залог за Купата на Казахстан на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/irtysh-kaisar-niki-aleksandrov-08-05-19/

Comments Off on Иртиш – Кайсар: Прогноза и залог за Купата на Казахстан на Ники Александров

Comments are closed.