Иртиш Омск – Сахалин Сахалинск, прогноза (17/04/2018)

Третото ниво на футболната пирамида на Русия, наречено Професионална Футболна Лига, е разделено на 5 зони по географски принцип. Победителите от всяка влизат в Националната футболна лига. А последния отбор отпада и губи професионалния си статут.

Зона Изток, която на практика обхваща около половината територия на Русия, през тоя сезон е съставена само от 6 отбора. Разстоянието между най-западно разположения град в зоната Омск и най-източния Южно Сахалинск е към 7 000 километра. Отборите, които представят в момента, заемат съответно последно и първото място.

Затвори залог по време на мач или задай автоматично!

През миналата есен Иртиш спечелиха едва 6 точки от 11 кръга и са твърдо на последното място. През продължилата почти 6 месеца зимна пауза домакините тренираха на закрито, а наставникът им се оплака от липсата на мачове срещу силни противници. Съвсем логично Иртиш загубиха и първия мач от пролетния полусезон като домакин от Смена Комсомолск с 0:1.

В същото време Сахалин победиха в Барнаул местното Динамо и оглавиха класирането, макар и с мач повече от следващите го 3 отбора, които са само но 2 точки след него. Всичко друго освен победа срещу изявения аутсайдер ще е провал.

Сахалин по традиция играят успешно в Омск. Дори и в годините, когато домакините са се представяли много по-успешно. Общо 6 поредни победи за тях, като във всичките Сахалин са водели още преди почивката.

Топ залози – най-играни мачове за деня!

Предполагам и сега ще се опитат да решат рано мача. Защото все пак той е само 3 дни след мача с Динамо Барнаул и през второто полувреме вероятно в редиците им ще се почувства известна умора от дългите пътувания.

Материалът Иртиш Омск – Сахалин Сахалинск, прогноза (17/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/иртиш-омск-сахалин-прогноза/

Comments Off on Иртиш Омск – Сахалин Сахалинск, прогноза (17/04/2018)

Comments are closed.