Исландия срещу Босна и Херцеговина: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/11 сеп.
Исландия - Босна и Херцеговина
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В понеделник вечер, 11 септември 2023 г., ще се изиграе мачът от квалификациите за Европейското първенство между Исландия и Босна и Херцеговина. Двубоят ще се играе на стадион „Лаугардалсвьолур“ в оживения град Рейкявик, столицата на Исландия. Очаква се вълнуваща среща, в която и двете страни ще се стремят да спечелят трите точки и да подобрят класирането си в квалификационната таблица.

Анализ на мача

Анализът на последните мачове показва труден период за Исландия. Борбата им е очевидна от последните им четири мача в квалификациите за Европейското първенство, с две загуби и една победа, представени с формата „LLWL“. Те претърпяха загуби от Португалия (0:1) и Словакия (1:2), като същевременно успяха да надиграят Лихтенщайн с доминиращия резултат 7:0. В момента те са пети в своята група и ще се стремят да подобрят положението си с домакинска победа.

Имаш ли затруднения с верификация бетано?

От друга страна, Босна и Херцеговина също имаше неубедителна серия, като регистрира три последователни загуби, преди да спечели последния мач, оформяйки модел „LLLW“. Те претърпяха загуби от Португалия (0:3), Словакия (0:2) и Люксембург (0:2), преди да запишат разгромна победа над Исландия у дома (3:0). Въпреки тези неуспехи Босна и Херцеговина все още заема четвъртата позиция в групата.

Ако разгледаме последните им директни срещи, Босна и Херцеговина побеждава Исландия с 3:0 на 23 март 2023 г. Това със сигурност ще повиши увереността им в този мач, въпреки статута им на гости.

Един срещу друг

Разглеждаме историята на директните сблъсъци между двата отбора:

– Единственият им скорошен сблъсък се случи на 23 март 2023 г., когато Босна и Херцеговина спечели с 3:0 срещу Исландия.

Скорошна форма

Като се има предвид скорошната форма на отборите:

– Босна и Херцеговина заема четвърто място в класирането на лигата с последна форма ‘LLLW’

– Исландия е на пето място с актуална форма „LLWL“

Тенденции

Анализ на текущите серии:

– Босна и Херцеговина се надява да надгради скорошната си победа след три поредни загуби.

– Докато Исландия ще се стреми да се възстанови след две загуби в последните си три мача.

Публикация Исландия срещу Босна и Херцеговина: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/iceland-bosnia-herzegovina-martin-georgiev-11-09-2023/

Comments Off on Исландия срещу Босна и Херцеговина: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Comments are closed.