Ислох – Слуцк, Прогноза от Висша лига

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА ИСЛОХ - СЛУЦК

Ислох за сега се справят идеално в лигата и взеха две победи, макар и с малко късмет, но пък извоюван късмет, което е и по – добрият вариант. Победа над Неман Гродно в първия кръг в края на мача след като играха с човек повече цяло 2ро полувреме и труден успех над Смолевичи като гост в миналия кръг. Типично за отбора напоследък е здравата защита и по – прибраната игра в по – голямата част от мача. Т.е. дори при атаки защитата не се изнася толкова напред.

 

Без съмнение Слуцк е предимно домакински отбор. Да, понякога може да постига победи като гост поради различни причини, защото, все пак, не е от най – слабите тимове в лигата, но това едва ли ще се случва срещу отбори като Ислох и то в такава форма. В миналия кръг се примири със загуба от Динамо Брест, но това беше нормално имайки предвид, че игра срещу шампиона.

 

 Експертно мнение : Не очакваме голове и в този мач от Беларус. Последните 2 победи с по 1-0 за Ислох ни показаха достатъчно. Слуцк е по – слабият отбор и ще играе дефанзивно, какъвто обикновено е техният подход, защото, както споменахме, по – скоро са домакински отбор и във визитите предпочитат да заложат на защитата. Прогнозата ни тук, обаче, ще е по – различна, а именно Без гол/гол на 1.55.

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ИСЛОХ

Ислох - Слуцк, Прогноза от Висша лига

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА СЛУТЦК

Ислох - Слуцк, Прогноза от Висша лига

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%85-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%86%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%88%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0/

Comments Off on Ислох – Слуцк, Прогноза от Висша лига

Comments are closed.