Испания – Примера – как започна сезона?

След старта на сезона в Примера Дивизион виждаме отново трите гранда в топ позиции, а имено Реал М.  Барселона и Атл.Мадрид. В топ 4, компания им прави Валенсия, която не сме я виждали на втора позиция дълги години. Явно отбора е направил добра селекция през лятото, а и този път се е устремил към титлата. Все пак говорим за десетина кръга от началото на първенството и има достатчъно мачове за смяна на местата в Примера Дивизион. 

Факт са протестите в Каталуня и невъзможността на властите на провинцията и правителството да се разберат, относно незвисимостта на областта, затова и този сезон не можем да дадем голямо предимство на Барселона, въпреки потенциала, който има този отбор. В момента Барселона е лидер, но все още е неясно дали отбора ще продължи да играе в Каталуня и как ще се развие ситуацията относно независимостта на областа. 

Реал М учудващо е на 3-та позиция, въпреки класните играчи, с които разполага "белия балет". Роналдо е стабилен лидер на отбора, а и останалите играчи нямат нужда от представяне. Очакваме интересни дербита и емоционални двубой до края на шампионата. В Испания, в момента едва ли някой би заложил, кой ще е шампион. Твърде много питанки и неясноти, но с течение на времето се надяваме нещата да се изаснят, включително и за провинция Каталуня. Успех! 

 

Виж цялата прогноза на: http://zalozite.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1641%3A2017-10-28-17-35-45&catid=44%3A2017-10-24-09-20-27&Itemid=29&lang=bg

Comments Off on Испания – Примера – как започна сезона?

Comments are closed.