Испания Секунда обоснована прогноза за днес (19/11/2023)

Espana Secunda: Real Oviedo – Eibar

За днес ще предложим една прогноза от Секунда в Испания. Въпреки, чед има и доста мачове от Квалификациите за Евро и Световно първенство, то и Секунда е много играна от феновете на футбола и по-точно от залагащите, така, че ако имате време прочетете обоснованата прогноза. Тя е безплатна.

В тази среща това е един Тест на Овиедо срещу намиращия се във форма Ейбар Ейбар е в добра форма в Ла Лига 2 с 24 от възмони 30 точки, но се изправят пред труден тест в неделя на Естадио Нуево Карлос Талтиер. Реал Овиедо загуби само веднъж у дома този сезон и загуби само веднъж в последните си 14 домакински мача от миналия сезон.

Двата отборабележат добре, като Ейбар може да е в добра форма, но и съперника има шанс да вкара, затова най-добрият вариант за нашия основен залог може да е и двата отбора да имат шанс да отбележат. Рекордът на Овиедо като домакин означава, че те няма да седят и да чакат.

Ейбар спечели шест от осемте си мача като гост в лигата, но все още не е записал победа като гост. Игрите на Овиедо обикновено са по-малко резултатини, но те отбелязаха 7 гола в последните си 4 домакински мача.

Прогноза за мача – гол/гол

Материалът Испания Секунда обоснована прогноза за днес (19/11/2023) е публикуван за пръв път на Букмейкъри и прогнози.

Виж цялата прогноза на: https://zalozite.net/2023/11/ispaniya-sekunda-obosnovana-prognoza-za-dnes-19-11-2023/

Comments Off on Испания Секунда обоснована прогноза за днес (19/11/2023)

Comments are closed.