Испания – Швейцария, прогноза (03/06/2018)

В един от най-интересните приятелски мачове, които ще се изиграят в неделния ден, съперници ще бъдат тимовете на Испания и Швейцария. Това ще бъде първа проверка и за двата отбора в навечерието на Мондиал 2018.

Испания бележи с лекота!

Испанците, разбира се, са фаворит в мача срещу Швейцария. Както и един от фаворитите на форума, който започва в Русия след 2 седмици. И това е нормално, защото Ла Фурия разполага с изпълнители от световна класа.

Резултатите са красноречиви – 7 победи и 3 равенства в последните 10 мача на тима. В тези 10 мача иберийците са вкарали цели 34 гола. Наистина впечатляваща статистика.

Прогнози за мачове на живо: точен резултат, краен изход, голове!

Швейцария вече играе по-офанзивно!

Швейцарците също не са лош отбор, макар да са далеч по класа, а и по успехи от Испания. Те завършиха на 2-ро място в своята група, спечелвайки 9 от 10-те си мача.

Нападателите им също вкарват по много голове. Веднага давам за пример последната контрола на кръстоносците срещу Панама, спечелена с 6-0.

Прогноза за Испания – Швейцария

Е, Испания не може да бъде сравнявана с Панама. Но все пак смятам, че Шакири и компания ще мушнат поне един гол в испанската мрежа.

За по-рисковите играчи предлагам опцията „Победа за Испания и Гол/Гол“. Но аз се насочвам към чист оувър. Прогноза: Над 2,5 гола.

Мондиал 2018 – Група Е: Бразилия, Швейцария, Коста Рика, Сърбия

Материалът Испания – Швейцария, прогноза (03/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/испания-швейцария-прогноза/

Comments Off on Испания – Швейцария, прогноза (03/06/2018)

Comments are closed.