Испания (21) – Полша (21): Прогноза и коефициенти от Европейското на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Европейско първенство
22:00/22 юни
Испания (21) - Полша (21)
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Доста изненадващо или не, но Полша е лидер до момента след две победи – над Белгия и Италия. Испанците тръгнаха със загуба от Италия с 1:3, след което победиха Белгия с 2:1.

Сега Полша трябва да брани върха, за да е сигурна за полуфиналите, но Испания също едва ли ще се предаде. Евентуален успех на “Ла Фурия”, ще ги изпрати в борбата за първото място, но тогава пък ще се гледа директната среща с Италия, ако двата отбора завършат наравно.

С няколко думи – ситуацията е доста заплетена и някой със сигурност ще изгори. Въпросът е какво ще се случи в двубоя между Полша и Испания?

Моята прогноза е под 3,5 гола, която получава коефициент 1.65 от Efbet. Като цяло такъв пазар рядко идва с приличен коефициент, но този път явно букмейкърите смятат, че двата отбора ще си вкарат повечко голове.

Аз не мисля така, защото едва ли головото шоу ще е първото, което футболистите ще мислят. Тук въпросът е Полша да устиска равен, за да се класира на полуфиналите, а Испания да победи дори и с половин на нула, но да спечели трите точки.

Запись Испания (21) – Полша (21): Прогноза и коефициенти от Европейското на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/spain-poland-stefan-ralchev-22-06-19/

Comments Off on Испания (21) – Полша (21): Прогноза и коефициенти от Европейското на Стефан Ралчев

Comments are closed.