Италианската Серия Б

Чезена - Емполи
Серия Б
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

Емполи са много близо до директно класиране в Серия А и с една победа в този мач могат почти да си го спечелят. Чезена в същото време има осигурено място в плейофите и повечето усилия на тима ще бъдат насочени там. Емполи има сериозно предимство в преките двубои с 3 победи и 1 равен в последните 4 такива мача. Гостите извоюваха трите точки в последните си три мача и то все срещу силни отбори. Много добър коефициент за победа на госта при тези обстоятелства. Прогноза 2.

Пескара - Виртус Ланчияно
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 2.90
Сигурност - 4/10

Ситуацията в момента в Серия Б е толкова любопитна, че един отбор от средата на таблицата като Пескара 4 кръга преди края има напълно реални шансове както да играе бараж за влизане в Серия А, така и да играе на бараж за оставане в Серия Б. Смятаме обаче, че нито едно от двете неща няма да се случи при домакините и това ще се затвърди с един равен срещу Виртус Ланчияно, които са в зоната на плейофите за покачване. Два от последните четири мача между двата тима са завършвали с равенство, очаква се и сега да се получи много равностоен двубой, за което може да се съди и от изключително малкия коефициент за равен. Прогноза Х.

Тернана - Падова
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Два отбора, които се борят за оцеляване, но с много различни изходни позиции. Домакините са над зоната на изпадащите, докато гостите са почти сигурни изпадащи. Ако Тернана бият, шансовете им накрая да се окажат в зоната за плейоф за изпадане става много малка. Тернана спечелиха последното си домакинство на Падова, а гостите са в серия от три поредни загуби. Прогноза 1.

Каен - Ним
Франция Лига 2
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 2.25
Сигурност - 7/10

Любопитното в този сблъсък е, че равенството устройва в пълна степен и двата отбора. С едно равенство домакините си осигуряват покачването в Лига 1, докато гостите ще си осигурят оставането в тази дивизия. В противен случай местата на домакините в Лига 1 и на гостите в Лига 2 е напълно възможно да изстинат. Затова и коефициентът за равен е толкова нисък. Уговорките не са никак чужди за тази дивизия и ако в този мач не се направи, няма кога. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_13.html

Comments Off on Италианската Серия Б

Comments are closed.