Италия – България – Квалификации за ЕП

Италия - България
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

В последния си мач срещу Норвегия, българския национален отбор показа, че няма с какво да се противопостави на отбор като Италия. Нашите вече изгубиха всякакви шансове да се класират за Световното, което със сигурност ще бъде допълнителна психологическа пречка за днешния мач. Няма достатъчно класа в нашия отбор и няма за какво да се заблуждаваме, че можем да вземем нещо от Италия, макар и в домакинския мач Лъвовете се представиха прилично. Прогноза 1.

Норвегия - Хърватия
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 3.90
Сигурност - 4/10

Норвежците са на другия полюс. Те на практика си осигуриха третото място и сега дори могат да атакуват една от първите две позиции, които дават право на директно класиране. Хърватите показаха, че не са в най-добрата си форма, като в четвъртък не успяха да победят Азербайджан. Пълният стадион, доброто психологическо състояние след победата срещу България и добрата форма на домакините са фактори, които според нас накланят везните към Норвегия. Прогноза 1.

Малта - Азербайджан
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Учудващо висок коефициент получаваме за Азербайджан. Те са един много добре организиран отбор, който не блести с кой знае какви индивидуални качества, но за сметка на това отборната работа е на ниво. Тимът има добри шансове да изпревари България на четвъртото място в крайното класиране и ще се опитат да го направят. Техният отбор е без съмнение по-добър от този на Малта. Малта имат само една записана точка от началото на квалификациите. Прогноза 2.

Уелс - Израел
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Ще се доверим на прекрасната форма на домакините, които са лидери в тази група, нищо че в нея се борят още отбори като Белгия и Босна. Тимът е в серия от 3 поредни загуби, докато Израел имат 3 загуби в последните си 4 мача. В двубоя между Уелс и Израел на стадиона в Израел, Гарет Бейл и компания победиха с 3:0. Пред собствена публика се очаква да им е още по-лесно. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_6.html

Comments Off on Италия – България – Квалификации за ЕП

Comments are closed.