Италия Серия Б

Бари - Читадела
Италия Серия Б
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Бари и Читадела играят в среща от 40-ия кръг на втората италианска дивизия. Останалите срещи, с изключение на една, от кръга се изиграха вече. Мачът е от огромно значение за Бари, защото една евентуална победа ще ги доближи много близо до бараж за влизане в Серия А. Равенството или загубата пък ще намалят многократно шансовете им. Домакините са в страхотна форма, като спечелиха последните си 4 мача. Читадела също бяха в серия от 4 поредни победи, но тя бе прекъсната със загуба в последния кръг. Мачът е много важен и за Читадела, защото пред тях стои неприятната опция да изпаднат. Все пак смятаме, че домакините ще покажат по- високата си класа и ще победят пред верните си фенове. Прогноза 1.

Латина - Сиена
Италия Серия Б
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
При победа Латина ще се доближат до само една точка от второто място, което дава право на директно влизане в Серия А. Това е голямата цел пред домакините. Сиена имат шанс да стигнат до плейофите за влизане, но с играта, която показват напоследък, не смятаме, че го заслужават. В последните си 5 мача Сиена имат 3 загуби и по едно равенство и победа. Сиена са типичен домакински отбор и като гости представянето им е под всякаква критика. Очакваме домакинското предимство и по- добрата форма да донесат победата на Латина. Прогноза 1.

Волеренга - Лилестрьом
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10
Два много равностойни отбора, които е твърде вероятно да не успеят да се победят. 3 от последните 6 официални мача между тях завършиха без победител, а за това колко равностойни са говори факта, че през миналия сезон завършиха с еднакъв актив от точки. И през този сезон разликата между тях е само една точица. Заслужава си да се пробва равенството между два толкова равностойни отбора. Прогноза Х.

Сарпсборг - Розенборг
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10
Розенборг са поне една-две класи над Сарпсборг. Все пак през миналия сезон домакините една се спасиха да не изпаднат, докато Розенборг станаха втори. За разликата в класите говорят най- добре преките двубои - в последните четири от тях Розенборг категорично побеждаваха, а общата голова разлика в тях е 16:3. И през този сезон гостите са по- напред в класирането. Макар и да не започнаха по- най- добрия възможен начин кампанията, гостите си остават големияг фаворит срещу отбори от ранга на Сарпсборг. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_19.html

Comments Off on Италия Серия Б

Comments are closed.