Италия – Холандия, залог (04/06/2018)

Това е безспорно най-интригуващият приятелския мач от тези, които ще се изиграят в понеделник. Съперници ще са тимовете на Холандия и Италия.

Смело мога да кажа, че това са големите липсващи от предстоящото Световно първенство.

Холандия играе все по-добре!

Както знаем, „лалетата“ бяха в нашата квалификационна група. Но след тотално слабия старт на кампанията загубиха шансовете си за класиране. Въпреки че след треньорската рокада се стабилизираха и напоследък играят все по-добре.

Резултатите им го показват – едва една минимална загуба от Англия с 0-1 в предишните им 8 мача. Като тук се открояват престижни победи над Португалия, Шотландия и Швеция.

Момчетата от „Ниската земя“ никога не са били отбор, който играе защитно. Може да се каже, че това е така още от времето на „тоталния футбол“. И за това не са редки случаите, когато в техните мачове има много голове.

Ранно изплащане на печалба при 2 гола аванс на Мондиала!

Италия играе нападателно при Манчини!

Италия също ще липсва много на Мондиала – не само на своите фенове, но и на неутралния зрител. Със своите 4 титли „Скуадра адзура“ си остава една от световните футболни сили.

Отдавна отминаха времената на „катеначо“-то, когато в мачовете на италианците имаше по не повече от 1-2 гола. А след назначаването на Роберто Манчини за треньор италианците показах, че ще играят открит и нападателен футбол.

И в двата мача – победа над Саудитска Арабия с 2-1 и загубата от Франция с 1-3 – „адзурите“ играха нападателно и изпуснаха куп положения.

Залог за Италия – Холандия

С две думи – в днешния приятелски мач ще играят два отбора, практикуващи открит стил на игра. И няма да е изненада, ако видим повечко голове.

Последния път, когато тези отбори играха помежду си, срещата завърши с победа 2-1 за Италия. Сега ще потърся едно попадение повече. Прогноза: над 3,5 гола.

Индия – Кения, прогноза (04/06/2018)

Материалът Италия – Холандия, залог (04/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/италия-холандия-залог/

Comments Off on Италия – Холандия, залог (04/06/2018)

Comments are closed.