Йени Малатияспор – Галатасарай: Прогноза и коефициенти за Купата на Турция на Ники Александров

В началото на месеца бе първата среща, която неочаквано завърши 0:0. Очакваше се Галатасарай да вземе преднина, която няма да го безпокои в реванша. Не се получи.

Напоследък обаче в първенството Йени не върви добре, поизостана, този месец изобщо няма победа. Сега вероятно ще се хвърля всичко в този мач.

За Галатасарай пък Купата уж бе по-сигурният трофей този сезон. Последните четири седмици обаче възвърнаха надеждите за нова титла. Лидерът Истанбул записа едва една победа от тези четири кръга и сега преднината е само три точки с предстоящ пряк двубой.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Това означава, че за гостите вече целите твърдо са две и по нищо не отстъпват една от друга. Мачът вероятно ще бъде нервен, няма да се поемат рискове и едва ли ще има много голове.

Смея да предложа нещо по-рисковано, а именно под 2,5 гола в срещата. Коефициентът е точно 2,00, но при всички положения двата отбора ще действат в дълъг период предпазливо, като дори продължения след нулево равенство няма да е изненада.

Единичен: Текущ
Купа на Турция, полуфинал-реванш
20:00/25 апр.
Йени Малатияспор - Галатасарай
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Йени Малатияспор – Галатасарай: Прогноза и коефициенти за Купата на Турция на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/yeni-malatiyaspor-galatasaray-niki-aleksandrov-25-04-19/

Comments Off on Йени Малатияспор – Галатасарай: Прогноза и коефициенти за Купата на Турция на Ники Александров

Comments are closed.