Каен – Реймс: Прогноза и коефициенти от Лига 1 на Георги Драгоев

Каен навлезе в страхотна форма в края на сезона и в три поредни мача не е допуснал гол като спечели три от последните си шест срещи. Сега той е на 18-ата позиция, която означава плейоф за оцеляване, но е само на три точки зад 17-ия Монако, който – обратно – е в лоша серия в края на кампанията.

Проблемът при Каен целия сезон бе лошата форма, която показваше като домакин на „Стад Мишел Д’Орано“. Нормандците са с най-лошия актив като домакини и победата им над Дижон в последния мач тук сложи край на серия от седем домакинства, от които бяха спечелили само една точка и в които бяха вкарали само два гола.

Но все пак в ключовия момент те се показаха ефективни на свой терен и могат да продължат по същия начин срещу съперник, който е на спокойна позиция в средата на класирането и напълно загуби ритъм в края на сезона.

Реймс спечели пет от осем мача между края на януари и средата на март, за да се настани в Топ 10 и да гледа към Европа, но сега няма победа в 6 кръга и допусна тежки поражения от Страсбург с 0-4 и от Ним с 0-3 (у дома в последния кръг).

Още прогнози от Георги Драгоев

Дори в силния период в началото на годината защитата на Реймс бе нестабилна, но голмайсторската форма на хора като Реми Уден и Матьо Кафаро ги дърпаше напред. Сега головете пресъхнаха – тимът вкара само два в последните си шест мача, – а защитата е все така нестабилна.

В същите шест срещи Реймс инкасира 11 попадения на съперниците си. Каен би трябвало да е способен да направи още една крачка към спасението си в този мач. Когато обаче сложим в сметките, че той има най-слабата домакинска атака в Лига 1, но пък е след три сухи мрежи и срещу съперник не във форма, една “застраховка“ със залог „под 2,5 гола“ също не е излишна.

Единичен: Текущ
Франция, Лига 1
21:00/11 май
Каен - Реймс
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза
Единичен: Текущ
Франция, Лига 1
21:00/11 май
Каен - Реймс
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза

Запись Каен – Реймс: Прогноза и коефициенти от Лига 1 на Георги Драгоев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/caen-reims-georgi-dragoev-11-05-19/

Comments Off on Каен – Реймс: Прогноза и коефициенти от Лига 1 на Георги Драгоев

Comments are closed.