Каляри срещу Верона: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Серия А - Италия
16:00/1 апр.
Каляри - Верона
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Серия А - Италия
16:00/1 апр.
Каляри - Верона
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Каляри влиза в играта след смесена форма през последните си мачове, което показва леко подобрение в играта им на свой терен. Въпреки загубата си от Монца с 1:0 в последния мач, те успяха да запишат две победи и две равенства в предишните си четири мача, показател за известна стабилност. Победата срещу Салернитана с 4:2 и спечеленият мач срещу Емполи с 1:0 подчертават способността на Каляри да вкарва голове, особено у дома, което може да е ключово в предстоящия сблъсък с Верона.

Грабни бонус код на Palms Bet!

От друга страна, Верона влиза в мача със сходно непостоянно представяне. Въпреки загубата си от AC Milan с 3:1 в последния мач, те успяха да спечелят две от предходните си срещи, като най-значимата победа бе над Lecce с 1:0. Тази победа, заедно с успеха срещу Сасуоло и равенството с Ювентус, показва, че Верона има потенциала да бъде предизвикателство за всяка отбрана. Това, съчетано с разочароващите ги резултати на чужд терен, осветлява предизвикателствата, пред които са изправени в предстоящата среща.

Гледайки на последните сблъсъци между двете отбори, Верона има леко предимство с две победи в последните пет мача, включително и последната спечелена среща с 2:0. Въпреки това, историята между тях обикновено показва здрава битка, като резултатите варират и дават основание за очакване на интересен мач.

Публикация Каляри срещу Верона: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/cagliari-verona-martin-georgiev-01-04-2024/

Comments Off on Каляри срещу Верона: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Comments are closed.