Кардиф – Ливърпул прогноза от Премиършип на Ники Александров

Може би гонещите титла гости разчитаха Кардиф да загуби отложения си през седмицата мач срещу Брайтън и по-този начин почти да няма стимул да играе до края на сезона. Да, ама Кардиф взе, че би като гост с 2:0 и завърза неимоверно ситуацията с мястото за последния изпадащ. От друга страна Брайтън вече е изключително застрашен, а в края приема Ман Сити, което също е част от надеждата за мърсисайдци.

Също така анализаторите намалиха шансовете за тима на Клоп поради отпадането на Манчестър Сити от Шампионска лига. По този начин Ливърпул ще има два мача с Барселона. Да, но пък Сити има отложен мач с Юнайтед, а и финал за ФА Къп. Изобщо пълна бъркотия, пълен екшън.

Още прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Не съм съгласен с изключително ниския коефициент за двойка в този мач, в диапазона от 1,15 до 1,20. Но наистина този мач е възлов за Ливърпул, тъй като после идва изключително лесно домакинство срещу изпадналия Хъдърсфийлд и то преди мача с Барса.

Предлагам Резултат/Двата отбора да отбележат гол – Ливърпул и НЕ. Това означава евентуална лека победа в рамките на 1:0 до 2:0 за гостите. Разликата в класите е огромна, а Кардиф ще опита да навакса изгубеното по-нататък.

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
18:00/21 апр.
Кардиф - Ливърпул
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Кардиф – Ливърпул прогноза от Премиършип на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/cardiff-liverpool-niki-aleksandrov-21-04-19/

Comments Off on Кардиф – Ливърпул прогноза от Премиършип на Ники Александров

Comments are closed.