Катар – Аржентина: Прогноза [ВИДЕО] и коефициенти за Копа Америка на Ники Александров

Единичен: Текущ
Копа Америка
22:00/23 юни
Катар - Аржентина
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Аржентина все още без победа в първите два мача, все още до голяма степен е под въпрос за класирането напред. Продължава футболният свят да се чуди какво става с Лео Меси и компания. Разбира се, успокоението за гаучосите е, че в последния мач в групата те срещат един от гостите на турнира и един от аутсайдерите – Катар, бъдещият домакин на световни футболни финали.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от най-добрите букмейкъри

По всяка  вероятност Аржентина ще вземе този мач. Въпросът е как ще го направи, не трябва ли най-накрая Аржентина да изригне и по този начин да даде заявка, че има по-сериозни апетити в надпреварата от простичкото класиране извън групите.

Предлагам за този мач първо полувреме/краен резултат в полза на Аржентина – коефициентът е 1.72-1.75 на някои места, може и да падне в самото навечерие на мача, тъй като аржентинците са притиснати до стената, няма накъде повече да отстъпват, трябва да покажат това, за което са дошли на тази Копа Америка и би било изключително срамен край да приключат с някакъв неуспех срещу скромния катарски тим.

Това може би ще означава и окончателен край на кариерата на Лео Меси в Аржентина, не вярвам да се случи, просто не ми се вярва. Затова първо полувреме/краен резултат в полза на Аржентина! Трябва… най-сетне.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (20.06.2019/13:38 часа)

Запись Катар – Аржентина: Прогноза [ВИДЕО] и коефициенти за Копа Америка на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/qatar-argentina-niki-aleksandrov-23-06-19/

Comments Off on Катар – Аржентина: Прогноза [ВИДЕО] и коефициенти за Копа Америка на Ники Александров

Comments are closed.