Квалификациите за Евро 2016

Македония - Люксембург
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Не вярваме македонците да изпуснат победата в този мач, въпреки че като цяло този им отборе не се представя никак добре през тази година. Отборът на Люксембург израсна сериозно през последните години, като в първия кръг успяха да измъкнат равенство 1:1 в домакинството си срещу Беларус. В мачовете си като гост обаче люксембургците се представят много по- слабо. Футболистите в отбора на Македония си остават много по- силни от тези в този на Люксембург, така че очакваме да покажат класата си и да победят. Прогноза 1.

Лихтенщайн - Черна гора
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10
Лихтенщайн е един от най- слабите европейски отбори, който се намира в серия от 10 поредни загуби. Последните 8 от тези загуби станаха с поне два гола разлика, какъвто залог ще потърсим и в днешния мач. Съперникът им е изключително сериозен и с мераци за класирането на Европейското. Черна гора имат страхотно поколение от футболисти, в което личат имената на играчи от сериозна европейска класа. Не би трябвало да имат проблеми да бият скромния си съперник с два или повече гола разлика. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Швеция - Русия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
Много хубав мач между фаворитите в група G. И двата тима имат класни играчи, но като че ли тези в шведския състав са една идея по- добри. Ще споменем само едно име - Златан Ибрахимович. Шведите ще бъдат максимално мотивирани да се докажат в този двубой по две причини. Първо, защото не успяха да се класират за Световното след злощастно загубен плейоф и, второ, защото не спечелиха първия си мач в групата. Русия не успяха да излязат от най- лесната група на Световното, така че не са толкова страшни. Прогноза 1.

Литва - Естония
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
И двете национални гарнитури не са любители на нападателния футбол, затова и не очакваме днес да видим повече от две попадения. Последните три мача между двата тима са с Под 2.5 гола. Последните 4 при домакините и 3 при гостите официални срещи също са с максимум два гола. Интересното е, че и в тези последни срещи, и в директните двубои само единият отбор е отбелязвал гол, така че и залогът "Няма гол" също е интересна опция. Основният ни залог обаче е Под 2.5 гола.

ТВ Програма
21:45 Словакия - Испания ---> Diema

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/10/2016.html

Comments Off on Квалификациите за Евро 2016

Comments are closed.