Квалификациите за Евро 2016

Австрия - Швеция
Национален отбор по футбол на Австрия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Това е може би най- интересният и завързан мач от днешния ден в квалификациите за Европейското първенство през 2016 г. Двата тима бяха в една квалификационна група и на последните квалификации за Мондиала в Бразилия. Тогава двата отбора си размениха по една домакинска победа. Австрийците победиха Швеция на собствена земя преди само малко повече от една година с резултат 2:1. Смятаме, че и сега техните шансове за успех не са никак малки. Те са мотивирани до краен предел да успеят да се класират най- сетне за голям форум, а играчите им не са никак за подценяване. Една победа в първия мач срещу пряк конкурент би била много важна за тях и феновете им със сигурност ще дадат своя принос за успеха. Прогноза 1.

Люксембург - Беларус
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Люксембург не са същото футболно джудже, каквото бяха допреди няколко години, но все пак си остават като класа доста далеч от отбори на средно европейско ниво, какъвто е тимът на Беларус. Люксембург нямат победа от цяла една година, докато Беларус спечелиха убедително последните си две контроли. Смятаме, че по- класните играчи в отбора на гостите, някои от които редовно участват в ШЛ с отбора на БАТЕ Борисов, ще се справят със слабичките домакини. Прогноза 2.

Черна гора - Молдова
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
И тук трудно можем да се усъмним в победата на домакините. В състава на Черна гора личат имената на звездни играчи като Мирко Вучинич и Стефан Йоветич, които се изявяват на стадионите на едни от най- добрите европейски отбори. За добрите играчи в отбора на домакините говори и факта, че отборът спечели точка или три срещу Англия, Украйна и Полша в миналите квалификации. Групата беше много тежка и за излизане трудно можеше да става дума, но все пак Черна гора завършиха трети, изпреварвайки отбор като Полша. В същата група бе и отборът на Молдова, който очаквано финишира предпоследен, единствено след тима на Сан Марино. Гостите не разполагат с много силни играчи и не очакваме да спечелят нещо от това си гостуване. Прогноза 1.

Естония - Словения
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10
Равенството би било приличен резултат и за двата тима. Те са сравнително равностойни, с леко предимство за гостите, но все пак Естония ще имат подкрепата на феновете си. Двата тима се срещнаха в една група и в квалификациите за миналото Европейско, когато си разделиха по една победа, което също показва, че няма изявен фаворит в тази среща. Прогноза Х.

ТВ Програма
21:45 Швейцария - Англия ---> Diema

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/09/2016_8.html

Comments Off on Квалификациите за Евро 2016

Comments are closed.