Квалификациите за Евро 2016

Турция - Исландия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10

Турците едва ли ще пропуснат шанса си да заемат третото място. Турците изглеждаха с много малки шансове, но в последните два мача победиха Холандия и Чехия, което им дава шанс при победа днес да играят бараж. След толкова битка, ако днес пропуснат шанса си срещу играещия за нищо отбор на Исландия, ще е голям провал. Исландия направиха сензацията в групата, но вече намериха своето място на Европейското и този мач за тях е просто протоколен. Прогноза 1.

Холандия - Чехия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Холандия е отборът, който дебне отзад и се моли за грешка на Турция. Лалетата може и да не дочакат такава грешка, но са длъжни поне да свършат своята част от работата - да победят Чехия, за да има на какво да се надяват. Чехите също са вече класиран отбор и няма за какво да играят. Прогноза 1.

Латвия - Казахстан
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.25
Сигурност - 4/10

Това е последният мач от тази група А, в който един срещу друг излизат два отбора, които нямат победа все още в тези квалификации. И в директния мач между тях не се излъчи победител. Латвия направиха цели 5 равенства в 9-те си мача. И днес експертните мнения са за равностоен двубой. Букмейкърите също дават близки коефициенти за победа на двата отбора, което е допълнително доказателство за равностойността на двата отбора. Очакванията ни са отново да не успеят да се победят. Прогноза Х.

Кипър - Босна и Херцеговина
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Директна битка за третото място в група Б. Кипър са на 5-то място с актив от 13 точки, докато Босна са 3-ти с 14 точки. Между тях е отбора на Израел, но той гостува на Белгия и там ще е много трудно. Кипър трябва задължително да победят, което ще ги накара да играят по-атакуващо, което пък е равнозначно на пробойни в защита. Това определено може да се окаже фатално срещу атомното нападение на Босна, в което личат имената на Миралем Пянич, Сенад Лулич, Един Джеко и Ведад Ибишивич. В състава на Кипър няма такива изявени състезатели. Босна заслужава да играе на Европейско и днес очакваме да си осигури място на баражите. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/2016_13.html

Comments Off on Квалификациите за Евро 2016

Comments are closed.