Квалификациите за Шампионска лига 2015/16

Линкълн Ред Импс (Гибралтар) - Санта Колома (Андора)
Квалификации за ШЛ
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Домакините имат историческия шанс днес да запишат първа победа на клубен отбор от Гибралтар в европейските клубни турнири. Това е без съмнение най-силният гибралтарски тим. Той финишира първенството с 19 победи в последните си 20 двубоя. Срещу тях излиза един от най-слабите европейски отбори, които се домогнаха до участие в квалификациите за ШЛ. Шансовете на домакините са много големи. Прогноза 1.

Крузейдърс (Северна Ирландия) - Левадия Талин (Естония)
Квалификации за ШЛ
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Още един двубой от първия квалификационен кръг на Шампионската лига, само че този е от доста по-високо ниво. Естонският футбол е без съмнение доста по-напред от този на Северна Ирландия и гостите са големият фаворит в тази двойка. Очакванията са да си реши двубоя още в първия мач. Левадия имат още едно предимство - първенството на Северна Ирландия свърши много отдавна, още през април, докато последният официален мач на гостите за първенство е отпреди само няколко дни. Тонусът на Левадия е със сигурност по-добър. Прогноза 2.

Пюник Ереван (Армения) - Фолгор (Сан Марино)
Квалификации за ШЛ
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Ясно е, че Пюник са много класи над днешния си противник. Една победа с разлика от три гола е напълно реална и по-скоро би било изненада, ако се случи нещо различно. Прогнозата ни е шансовете за продължаване на гостите да приключат още в днешния ден. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Бромапойкарна - Мелби
Швеция
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Залогът ни е най-вече против ужасяващата форма на гостите. Те имат 11 загуби в последните си 12 двубоя. Домакините също са един от аутсайдерите в първенството, но показаха добри игри в последния месец, като имат 2 победи в последните си 3 двубоя. Имат и две победи в последните си три двубоя срещу Мелби. Като добавим и домакинското предимство, коефициентът за Бромапойкарна е отличен. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/201516.html

Comments Off on Квалификациите за Шампионска лига 2015/16

Comments are closed.