Квалификации за европейското първенство през 2016

Беларус - Словакия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
В момента гостите изглеждат като доста по- добрия отбор. Словакия победиха в първия мач Украйна като гост и така си открехнаха вратичката за класиране на Европейското. Беларуският състав пък се провали тотално срещу Люксембюрг при равенството 1:1 и по този начин намали своите шансове до минимум. Гостите имах един хомогенен състав, който в последната година победи освен Украйна и тимовете на Малта, Черна гора, Израел и Полша. Беларус в същото време имат победи само над Таджикистан и Лихтенщайн. Прогноза 2.

Литва - Словения
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Словения загубиха първия си мач в групата и сега са длъжни да се реваншират и да запишат първи три точки. Тимът на гостите не е никак лош, те бяха много близко до участието в плейофите за Световното в Бразилия. Литва спечелиха първия си мач, но в него те се изправиха срещу Сан Марино, които едва ли са показател за състоянието на гостите. Преди това домакините не се представяха особено добре. в последния си приятелски мач преди началото на групите те не успяха да победят ОАЕ. Словения са една идея по- солидния състав. Прогноза 2.

Естония - Англия
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 1Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10
Именно Естония е отборът, който победи Словения в първия мач в групата. С тази си победа естонците показаха, че са сериозен тим, който има шансове да се замеси в борбата поне за третото място, което дава право на участие в бараж. Англичаните пък имат традицията често да се провалят в своите мачове и шансовете това да се случи днес не са никак малки. Футболистите на Рой Ходжсън се провалиха тотално на Световното, записвайки само една точка срещу Коста Рика. Прогноза двоен шанс 1Х.

Русия - Молдова
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 2 (ХК +3)
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10
Дори и руснаците да стигнат до победата, то определено не смятаме, че тя ще е с някакъв разгромен резултат, какъвто букмейкърите явно прогнозират, че ще се получи. Гостите са много боеспособен отбор, който има едва една загуба с повече от два гола в последните си повече от 20 срещи. Затова и не виждаме как Русия ще ги победят с толкова много днес. Прогноза 2 с хендикап +3 гола.

ТВ Програма
19:00 Естония - Англия ---> NOVA Sport
21:45 Люксембург - Испания ---> NOVA Sport

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/10/2016_12.html

Comments Off on Квалификации за европейското първенство през 2016

Comments are closed.