Квалификации за Европейското първенство по футбол 2016

Гибралтар - Полша
Квалификации за Евро 2016 Франция
Час - 21:45
Прогноза - 2 (-2 ХК)
коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Гибралтар участват за първи път в историята си в квалификации за Европейски първенство и едва ли тяхното ново приключение ще започне по най- добрия начин. Целият тим на домакините се оценява на по- малко от един милион евро. За сравнение, само звездата на поляците Робърт Левандовски се оценява на 50 милиона евро. Така че няма как да очакваме тук нещо по- различно от победа за гостите. Въпросът е с колко. В квалификациите за Световното аутсайдер в групата на поляците бе отборът на Сан Марино (който все пак е по- добър от този на Гибралтар) и бяха победени от Левандовски и компания на два пъти с резултати 5:0 и 5:1. Би трябвало и сега гостите да спечелят с поне три гола аванс. Прогноза 2 с хендикап -2 гола.

Гърция - Румъния
Квалификации за Euro 2016 France
Час - 21:45
Прогноза - 1
коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Гърците впечатлиха с изявите си на Световното първенство и изглеждат като сериозен фаворит преди мача с Румъния. Двата тима се срещнаха и по време на квалификациите за Мондиала. И това се случи не кога да е, а в решителните баражи. Тогава гърците победиха в домакинския си двубой с 3:1 и в гостуването си неутрализираха усилията на съперника си и стигнаха до напълно удовлетворяващото ги равенство 1:1. Смятаме, че южните ни съседки продължават да са по- добри от северните. Прогноза 1.

Грузия - Ирландия
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - Х
коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10
Грузинците са много опасен тим като домакин и имат силите да спечелят едно равенство срещу класния тим на Ирландия. Все пак домакините направиха равен пред собствена публика на Франция преди по- малко от година, та какво остава за тима на Ирландия. Класата е на страната на гостите, но цяла Грузия ще бъде на страната на домакините. Едно равенство не би било никак лошо и за двата тима в този първи мач от групата. Прогноза Х.

Германия - Шотландия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Германците са действащ носител на Световната титла или с други думи - те са най- добрият отбор на планетата. След грандиозния си успех на терените в Бразилия се завръщат на немска земя за първи официален мач пред собствена публика. Със сигурност домакините ще направят всичко възможно да се представят успешно пред феновете си и да ги зарадва още веднъж. Шотландия не е отбор от класата на Германия. Прогноза 1/1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/09/2016.html

Comments Off on Квалификации за Европейското първенство по футбол 2016

Comments are closed.