Квалификации за Европейското първенство

Шотландия - Ирландия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Шотландия и Ирландия се изправят в един изключително важен мач и за двата тима, тъй като трите точки биха помогнали много и на Шотландия, и на Ирландия за класиране на Европейското. Ирландците изглеждат с по- големи шансове за това. Те започнаха кампанията с две победи и равенство, като равенството бе като гост на Германия, което също си е отлично представяне. Шотландците пък паднаха от Германия, едва биха Грузия у дома и направиха равен с Полша. Определено в момента състоянието на шотландският състав не изглежда оптимално, докато гостите са в отлична форма. Не смятаме, че ирландците ще загубят този двубой. Прогноза двоен шанс Х2.

Грузия - Полша
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.95
Сигурност - 6/10
Още един мач от тази група, в който отново ще се доверим на гостите. Полша са безспорно по- качественият тим. Поляците хвърлиха голямата бомба във втория кръг, когато победиха Германия за първи път от десетки години насам. В момента Дружина Полска е лидер в класирането. Грузинците пък загубиха първите си два мача срещу Шотландия и Ирландия и така надеждите им за класиране се изпариха. След това биха Гибралтар с 3:0, но едва ли това ги стопли. Полша, с играчи като Робърт Левандовски, трябва да се пребори с боеспособния състав на Грузия. Прогноза 2.

Румъния - Северна Ирландия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Задължителна победа за румънците. Северна Ирландия са сензацията в тази група с три победи в първите си три мача, но истината е, че никой от срещнатите досега отбори не е на нивото на Румъния. Северните ни съседи имат отличен отбор и за тях класирането на Европейското въобще не е мираж. Групата изглежда много равностойна и трите точки са много важни за домакините, за да могат да дишат по- спокойно. Прогноза 1.

Сърбия - Дания
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Букмейкърите предлагат изключително висок коефициент за Над 2.5 гола, което означава, че смятат този залог за малко вероятен, но ние не мислим, че това е така. Има сериозни предпоставки да се случи резултатен двубой. 3 от последните 4 мача на Сърбия са с Над 2.5 гола, като същото важи и за 4 от последните 7 мача на гостите. Има всички шансове и днес да има поне три гола. Прогноза Над 2.5 гола.

ТВ Програма
21:45 Сърбия - Дания ---> NOVA Sport

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/11/blog-post_14.html

Comments Off on Квалификации за Европейското първенство

Comments are closed.