Квалификации за европейско първенство по футбол

Молдова - Швеция
Национален отбор по футбол на Швеция
Квалификация за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Тази вечер от 21:45 ще се изиграят срещите от квалификационните групи C, E и G за Европейското първенство догодина. В един от тези двубои Молдова е домакин на Швеция. Двата тима бяха в една квалификационна група и за последното Европейско, когато Швеция си взеха и двата мача, а в гостуването си спечелиха с 4:1. Разбира се, оттогава измина много време, но нещата всъщност не са се променили много. Молдова започна групата с 3 загуби и 1 равен и така шансовете им за класиране на практика се изпариха. В последния си мач загубиха у дома от Лихтенщайн, което беше черешката на тортата на тяхното падение. Шведите също не са много убедителни, но все пак са без загуба и имат играчи като Златан Ибрахимович. Би трябвало да победят днес. Прогноза 2.

Лихтенщайн - Австрия
Квалификация за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Лихтенщайн, въпреки че постигнаха невероятен успех с победата над Молдова, все пак си остават на светлинни години от големите отбори. Преди тази победа, Лихтенщайн имаха 11 загуби и 1 равен в последните си 12 мача. Последните им 9 загуби са поне с два гола разлика. А Австрия доказаха, че са наистина един от големите европейски тимове. Те оглавяват групата, след като постигнаха победи в последните си три мача, справяйки се с Русия, Черна гора и Молдова. Австрийците имат силен състав и очакваме да не срещнат никакви проблеми днес по пътя си към ЕП 2016. Прогноза 2 с хендикап -1 гола.

Словакия - Люксембург
Квалификация за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10
Ще потърсим още по-изразителна победа за отбора на Словакия срещу още едно футболно джудже – Люксембург. А Словакия са в дори още по-добра форма. Те спечелиха всичките си четири мача от група C и еднолично оглавяват групата си с хубава преднина. Нито Испания, нито Украйна не можаха да намерят лекарство за силната игра на словаците. Люксембург са твърде далеч от тяхното ниво. Гостите си загубиха последните си два мача с поне три гола разлика. Подобен развой прогнозираме и за днес. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Македония - Беларус
Квалификация за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 3.00
Сигурност - 4/10
Шансовете и на двата отбора изглеждат нищожни, но домакините поне имат такива, така че очакваме пред собствена публика да бъдат по-мотивирания тим и да вземат трите точки. Гостите спечелиха само една в четирите си мача досега, така че надеждите им вече се изпариха. Домакините имат с две точки повече в своя актив и с една победа днес могат да се надяват на чудо. Като че ли те играят една идея по-добре от Беларус. С помощта на публиката, шансовете им за успех са големи и при този коефициент е добра инвестиция да се заложи за тях. Прогноза 1.

ТВ Програма
21:45 Испания - Украйна ---> Diema
21:45 Англия - Литва ---> Diema Sport HD

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/03/blog-post_27.html

Comments Off on Квалификации за европейско първенство по футбол

Comments are closed.