Квалификации за европейско първенство юноши до 19 г.

България (До 19 г.) - Италия (До 19 г.)
Квалификация за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
Прогнозата ни е за българския отбор не заради патриотичното чувство, а защото наистина този отбор показа, че е много качествен и вече си осигури първото място в квалификационната група и ще участва на Европейското първенство през лятото. Нашите лъвове победиха Чехия и Швеция с по 2:0 и така доказаха пред футболна Европа, че футболът ни има бъдеще. Италианците в същото време се провалиха с гръм и трясък , след като бяха победени от Швеция и Чехия. Мачът е без значение, но няма как и да си помислим, че младите ни национали няма да бъдат надъхани срещу име като Италия. Още повече пред собствена публика. Прогноза 1.

Швеция (До 19 г.) - Чехия (До 19 г.)
Квалификация за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10
Това е другият мач от нашата група. И той е без значение, защото само първият в групата намира място на финалите, а първи със сигурност са българите. И двата тима реализираха по една победа над Италия и една загуба от България. И двата тима са доста солидни и могат да направят един красив мач. Равенството ни изглежда като най- логичния и най- вероятен изход от този двубой. Прогноза Х.

Украйна (До 19 г.) - Англия (До 19 г.)
Квалификация за ЕП
Час - 18:00
Прогноза - Х1
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10
В другата група все още интригата е жива. Украинците, колкото и да са подценявани от букмейкърите, все още могат да стигнат до първото място в групата, стига да победят Англия в последния кръг. Отборът на украинците не е никак слаб и един такъв коефициент за двоен шанс Х1 ни се струва повече от добър. Въпреки че става въпрос за различни поколения, интересно е да отбележим, че в последните 5 години двата отбора са се срещали три пъти и нито веднъж англичаните не са побеждавали. Прогноза Х1.

Шотландия (До 19 г.) - Черна гора (До 19 г.)
Квалификация за ЕП
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Черна гора са абсолютните аутсайдери в групата и не виждаме как ще вземат нещо от гостуването си на Шотландия. Черна гора бяха победени от Англия с резултат 6:0 и от Украйна със "само" 4:0. Шотландците в същото време направиха нулево реми с 0:0 и загубиха от Англия с минималното 1:2. Отборът на домакините е далеч по- добрият и би трябвало да спечели. Единственото нещо, което може да попречи на нашия залог, е това, че мачът е без никакво значение, но се надяваме домакините да подходят сериозно и да запишат първата и единствена победа в групата. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/19.html

Comments Off on Квалификации за европейско първенство юноши до 19 г.

Comments are closed.