Квалификации за ЕП

Словения - Англия
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.83
Сигурност - 7/10

Англичаните показват някакво развитие след поредния провал на Световното първенство и записаха 5 победи в първите си 5 мача в квалификациите за Европейското първенство. В тях отбора на гостите допусна само един гол, което е положителен атестат за тима. Словения не разполага с играчите на противника си, нито показва толкова добра форма. Най-логичното нещо е трите точки да отидат при гостите и да се доближат до официалното спечелване на първото място. Прогноза 2.

Лихтенщайн - Молдова
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10

Има чувствителна разлика в класите между двата отбора, макар и в момента домакините да са по-напред в класирането. Но е факт, че в домакините играят главно аматьори, докато в състава на гостите се състезават футболисти на прилично средноевропейско ниво. Молдова са имали и своите силни моменти в предишните квалификации, така че футболната логика ни води към тяхна победа, а този коефициент ни изглежда отлично. Прогноза 2.

Русия - Австрия
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Съмняваме се гостите да паднат в гостуването си на Русия, като се имаме предвид каква игра показваха австрийците в първите мачове от квалификационни цикъл. Австрия стартираха с равен и 4 победи, заемайки първото място във временното класиране. Руснаците пък допуснаха цели 3 грешни стъпки, които поставят класирането им под въпрос. Австрия победиха у дома Русия през ноември, сега им трябва просто едно равенство, за да излезе печеливш залогът ни. Прогноза двоен шанс Х2.

Словакия - Македония
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Перфектните до момента словаци се изправят срещу отбора на Македония, който има 4 загуби в 5-те си мача досега в квалификационната група. Единствено Люксембург успяха да победят македонците, като и там бе много мъчно. Словаците пък летят, като се намират в серия от 8 поредни победи. Прогноза 1.

ТВ Програма
19:00 Словения - Англия ---> Diema Sport HD
19:00 Русия - Австрия ---> Diema
21:45 Беларус - Испания ---> Diema Sport HD

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_14.html

Comments Off on Квалификации за ЕП

Comments are closed.