КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕП 2016

Израел - Кипър
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Израел имат много добри шансове за третото място в класирането, но преодоляването на препятствието Кипър е задължителна част от плана им. Кипърците също имат някакви шансове, но те са чисто теоретични. Израел победиха в гостуването си в Кипър, така че  можем да предположим, че победата в домакинския мач ще бъде по-лесна, а дори и да не е, поне ще се случи. Прогноза 1.

Босна и Херцеговина - Уелс
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Босна може да се каже, че се провалят в тези квалификации, като все още има голям шанс да се класират, въпреки на пръв поглед лесната група. Босненците обаче все още не са изпуснали последния влак, но ако сега не победят, наистина ще го изпуснат. Звездите на Босна като Джеко и Пянич едва ли искат да пропуснат Европейското (както и всички други играчи, разбира се), така че можем да очакваме 100% от тях тази вечер. Уелс пък вече са на 99% на Европейското, така че е възможно да ги видим по-отпуснати. Прогноза 1.

Казахстан - Холандия
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Холандия е може би най-силният отбор, който в момента е извън Европейското. Холандците, които взеха медал от Световното миналата година, сега не могат да се доберат до третото място в квалификациите за Европейско. Холандците обаче също не са изпуснали последния влак и победата срещу Казахстан ще остави шансовете им живи. Разликата в класите между двата отбора е огромна. Казахстан имат само две спечелени точки до момента. Победата с два гола разлика за гостите ни изглежда почти сигурна. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Исландия - Латвия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Исландия е сензационния лидер в тази група. Да бъдеш първи в компанията на Чехия, Холандия и Турция е доказателство за един наистина много силен отбор. Латвия не показват нищо подобно на днешния си противник. Латвийците все още не могат да запишат победа. Исландия разбиха Латвия с 3:0 като гост, което е още една предпоставка за лесна домакинска победа. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/2016_10.html

Comments Off on КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕП 2016

Comments are closed.