Квалификации за Лига Европа

Сутйеска - Дебрецен
Квалификации за Лига Европа
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Дебрецен спечелиха в първия си мач като домакин с класическото 3:0 и на практика свършиха работата си и могат да се чувстват сигурен участник във втория квалификационен кръг. След показаното в първия мач, ясно е, че гостите са много по-добрия тим, така че е напълно възможно да ги видим да взимат победата и днес. Прогноза 2.

Дюделанж - УСД Дъблин
Квалификации за Лига Европа
Час - 19:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10

Миналия четвъртък правилно прогнозирахме, че ирландския УСД Дъблин ще победи в домакинството си на люксембургския Дюделанж, сега отново ще се доверим на УСД и ще заложим на това днес да не загубят двубоя, което ще означава класиране за следващия етап. Ирландците не са толкова по-слаби, че да получават такъв висок коефициент за двоен шанс. Доказателство за това е резултатът от първия мач. Прогноза 2.

Берое - Атлантас
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Берое се справиха отлично в първия мач срещу литовския Атлантас и днес предполагаме, че отново ще бъдат много по-добрия отбор и ще спечелят с поне два гола разлика. Макар след победата с 2:0 в двубоя като гост Берое да се класират и да не спечелят с два гола разлика, домакините със сигурност ще искат да победят с колкото се може повече, за да зарадват публиката на стадиона на Берое, който се очаква да бъде пълен и атмосферата да е страхотна. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Валета - Нютаун
Квалификации за Лига Европа
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10

Нютаун се справиха много добре в първия мач и направиха първата крачка към втория кръг след победа с 2:1. Сега им остава просто да не загубят в гостуването си на малтийския Валета и ще участват в следващия етап. Нютаун е по-силният отбор, уелското първенство е по-силно от малтийското и всякаква логика ни кара да мислим, че ще вземат поне равен днес. Прогноза двоен шанс Х2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_9.html

Comments Off on Квалификации за Лига Европа

Comments are closed.